vfc-1A harmadik helyen végzett a Somogy megyei bajnokságban a Marcali VFC felnőtt csapata. Három ponttal vagyunk „leszakadva” a bajnok Balatonszárszótól. AZ elmúlt szezonban még a kiesés ellen harcoltunk, tehát csak dicsérni lehet a csapat és edzője Bozsó Ferenc teljesítményét! Gratulálok!

Az U19 meggyőző fölénnyel vezeti a bajnokságot! Csak hat pontot vesztettek a megszerezhető 45 –ből. A csapat vezetője: Bozsó Ferenc. Gratulálok!

Az U16 a negyedik helyen végzett a bronzérmes Babócsával azonos pontszámmal. A csapat felkészítője: Kiss Lajos. Gratulálok!

Az U13 a második helyen végzett azonos pontszámmal a bajnok Balatonszemes mögött. ( Elmaradt a Szemes – Lengyeltóti meccs, de az eredménytől függetlenül bajnok a Szemes). A csapat edzője: Borbély Zsolt. Gratulálok!

Góllövő lista marcali szemmel:

Laki Olivér és Zsiga Szabolcs is bronzérmes 9-9 góllal a felnőttek között, Németh Ádám a gólkirály 42 góllal az U19 korosztályban, itt van egy holtversenyes ezüstérmesünk Bognár Péter (22) személyében, Zsiga János nyolcadik 13 góllal az U16 korosztályban, Huszár Ádám a második 36 góllal az U13 –as korosztályban.

foci_oszi_ve