futball-90A Marcali csapata itthon fogadta a Tab labdarúgóit, egy közös fürdőzéssel felérő meccsre. Az időjárás „nagyszerű” körülményei, szél, vízszintesen zuhogó eső, őszi hideg ellenére jó meccset láthatott a három maroknyi nézőközönség. A hazai csapat nagyon jól kezdett, a lendületes játék eredménye a 12. percben jött meg. Andricz Zoltán, mint a korábbi meccseken, egy beadást követően most is jó ütemben ugrott fel és fejelt a tabi kapuba. (1:0)

A Tab elég vérszegényen játszott. Még durva kakaskodás sem volt a pályán. Nem is nagyon kellett a bíró sporttársnak lapot emelgetnie. Többen a lelátóról fel is ajánlották neki, hogy szívesen kisegítik. A 43. percben aztán egy tabi szabálytalanságot követően, 11-est kapott a hazai csapat. Ezt Laki Olivér értékesítette. (2:0) Örült a lelátó, boldog volt a csapat. Ám a szünetben valami történhetett az öltözőben, mert a második félidőben a Marcali egyáltalán nem abban a stílusban focizott, mint előtte.

A Tab játéka talán vitamin tabletták hatására erősen megjavult. Úgy beszorították a hazaiakat a kapu elé, hogy még kontrákat sem tudtak kialakítani. Ötlettelenség vette kezdetét. Ennek az lett az eredménye, hogy az 54. percben hatalmas gólt lőtt az egyik vendégjátékos. Kapufa alá, védhetetlen. (2:1) Az a néhány marcali ellentámadás, amit sikerült kialakítani sajnos mind a tabi 16-os előtt elakadt. A 60. percben aztán egy gyors kontrából kiegyenlített a Tab. (2:2)

Ajaj, szépen elúszott a két gólos előny, mérgelődött a lelátó, az eső pedig csak hullott-hullott. A 68. percben Laki Olivérban megcsillant valami ötlet, és szép gólt szerzett. (3:2) Most őrizni kell az eredményt, de látszott, hogy elfáradtak a hazai játékosok. A Tab is fárad, de annyira azért futotta az erejükből, hogy kiegyenlítsenek a 73. percben. (3:3)

Ez maradt a végéig az eredmény. Az egy pont megmaradt, de az jól látszott, hogy simán verhető volt az ellenfél. Ám túlságosan bealudtak a hazai játékosok a második félidőben. Ha ez ellen vitamin tablettával, vagy mással lehetne segíteni akkor nem csak 45 percig menne jól a játék, hanem 90 percig, vagy még azon is túl. Hajrá Marcali!