Bozso_FerencAhhoz hogy a most elért negyedik helyet értékelni tudjuk, megítélésem szerint vissza kell „néznünk” az elmúlt szezonra. Csak azért nem estünk ki a megye egyből, mert tavasszal sikerült annyi pontot szereznünk, hogy a „legjobb kieső helyen” zártunk, és nem volt annyi feljövő a másodosztályból. Hogy látod ma a 2011/2012 –es szezont?

Egy váratlan felkérésnek tettem eleget az elmúlt bajnoki év őszi szezonjában a negyedik fordulót követően. Egy fél szezonra gondoltunk akkor. Menetközben vettem át a csapatot és a Buzsák ellen egyből nyerni is tudtunk négy góllal. De sajnos a felnőtt csapatnak csak az akkor megszerzett 3 pontja maradt, nem sikerült ősszel további pontokat szerezni. Így zártuk félidőben!

Ebből a helyzetből kellett a szezonvégére egy a bennmaradásra alkalmas pozíciót szerezni. Nagyon nehéz volt hitet adni a csapatnak, összeszedni a játékosamat. A végén azért sikerült két csapatot megelőznünk, és ennek köszönhetjük, hogy a most végződött bajnokságban egyáltalán elindulhattunk.

Elkezdtünk egy munkát, amit folytattunk és még nem jártuk végig azt az utat, amit én ennek a csapatnak gondolok. Nagyon sok munkát elvégeztünk eddig a csapattal, és nagyon sokat dolgozott az egyesület vezetése is, azért hogy idáig elérjünk. De még nagyon sok munka hátra! Tovább!