A későn érkező tavasz miatt, két hét halasztás után a második (ami papíron már a negyedik) tavaszi fordulót rendezik a Somogy megyei labdarúgó bajnokságban. A két elhalasztott fordulót később pótolják a csapatok.

A héten csak kettő csapatunk lép pályára, de mindkettő hazai pályán fogadja Babócsa csapatát.

U19-es ifjúsági csapatunk mérkőzése szombaton 13.00 órakor kezdődik az MVFC külső edzőpályáján. Mi a harmadikok vagyunk 34 ponttal, vendégeink a hatodikok 21 ponttal a tabellán. A legutóbbi fordulóban mindkét csapat győzelemmel kezdte a tavaszt. Vendégeink Kadarkút csapatát verték, mi Karádról hoztuk el a három pontot. A két csapat őszi mérkőzésén 2-1-re győztünk Babócsán. Hat forduló óta 100%-os a csapatunk. Bízunk benn, hiszen jó esély van rá, hogy a forduló után is az marad!

Ezt követően szintén szombaton, 15.00 órakor lép pályára felnőtt csapatunk. A helyszín még kissé bizonytalan. Ha a szerdai után nem érkezik újabb eső, akkor az MVFC centerpályáján. Ha viszont szombatig újra esne, akkor a Latinka pályán lesz a mérkőzés.

Vendégeink 9 ponttal, és 10 hellyel vannak előttünk a tabellán. Mindkét csapat győzött az előző fordulóban. A Babócsa Kadarkúton, mi pedig az otthon mindig veszélyes Karádtól jöttünk el győztesen. Az őszi negyedik fordulóban 2-1-es vereséget szenvedtünk Babócsán.

Akit érdekel, s figyelemmel kíséri a csapatot, az tudja, hogy ez a mérkőzés, s minden egyes tavaszi mérkőzés milyen fontos a bennmaradás szempontjából. Elnézve a hétvégi párosításokat, egy döntetlennel még nem, de egy bravúros győzelemmel szinte biztosan bennmaradó helyre ugranánk. Ehhez kellene hozzásegíteni a csapatot némi szurkolással. Ezért is látogassunk ki minél többen szombaton délután a pályára, s jelenlétünkkel, szurkolásunkkal segítsük csapatunkat egy szép eredmény eléréséhez!