A vasárnapot népes szurkolótábora kíséretében Szombathelyen töltötte U11-es, és U13-as csapatunk, ahol a Szombathelyi Haladás rendezésében, pazar körülmények között, csodálatos pályákon került lebonyolításra a tavasz, és az egész szezon utolsó előtti Régiós Kiemelt „B” Bozsik tornája. Csapataink a házigazda mellett Ajka, Celldömölk, Devecser, és Sárvár korosztályos csapataival mérkőztek.

Elmondható, hogy a tavasz, de talán az egész szezon számunkra legsikeresebb tornáján vagyunk túl. És ez elsősorban nem az eredményekre értendő, bár azokkal sem kell szégyenkeznünk, hiszen mindkét csapatunk a rendező, NB-1-es házigazda utánpótlás csapataitól kapott ki nagyon szűken, a többi mérkőzésüket nyerték, vagy döntetlenre hozták.

A mutatott játék, a hozzáállás, a lendület, az akarat, az erőnlét, a látható fejlődés az, ami elsősorban dicséretet érdemel, amik a jövővel kapcsolatban bizakodással tölthetnek el bennünket, s amikkel örömet szereztek szüleiknek, szurkolóiknak a mai napon csapataink, gyerekeink, edzőink! Tovább!