Felfüggesztett rendezvények és tornák

A Magyar Labdarúgó Szövetség a kormány rendkívüli döntését követően határozatlan ideig felfüggesztette grassroots-programjainak (OTP Bank Bozsik-program, Fair Play Cup, szociális . . .

Zárt kapus mérkőzések

A mai napon a Magyarország Kormánya által életbe léptetett intézkedések alapján a 2020.  március 11-e után megrendezésre kerülő bajnoki és kupamérkőzéseket . . .

Kikaptunk Nagyatádon

A Somogy Megyei Labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában harmadik Nagyatád otthonába látogatott a Marcali VFC. Gól nélküli első félidőt követően, 3:0 arányban kikaptunk. Az U19 ma nem . . .

Egy döntetlen, egy győzelem a Sport utcában

A Somogy megyei labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a Marcali VFC a Nagybajom csapatát fogadta és sikerült itthon tartania az egyik pontot. Nagyon fontos egy pontot! . . .

Balatoni Vasas – Marcali VFC 0:1 (0:1)

A Somogy megyei bajnokság első tavaszi fordulójában idegenben játszott csapatunk A megújult csapat győzelemmel mutatkozott be. Nem kis ellenféllel szemben. Jó csapatnak szerencséje . . .

Balatoni Vasas U19 – Marcali VFC U19 1:3 (1:1)

Ma elkezdődött a megyebajnokság tavaszi fordulója. Idegenben kezdtek csapataink, és az U19 egyből egy meglepetés eredménnyel rukkolt elő! Gratulálok! . . .

U13-14 felkészülési mérkőzések

A Marcali VFC U13-14-es csapata a héten két felkészülési mérkőzést is játszott. Mindkét ellenfelünk (Nagyatád, Hévíz) magasabb osztályokban szerepel, a kiemelt utánpótlás . . .

Funino edzésbemutató Marcaliban

A Marcali Kiss László Városi Sportcsarnok adott otthont a január 24.-én megrendezésre került 4 kapus kreativitást és játékintelligenciát feltáró és fejlesztő Funino - edzés . . .

II. Marcali Létra Torna U11

A Marcali Városi Futball Club szervezésében január 25.-én, szombaton került megrendezésre a II. Létra Torna U11 korosztályos csapatok részére, melynek a Kiss László Városi . . .

Marcali Létra Torna (U11)

A Marcali Kiss László Sportcsarnok ad helyet a második alkalommal megrendezett Marcali Létra Tornára a labdarúgás U11 korosztályának. . . .

Somogy megyei Futsal bajnokság 2. helyezett csapata a Marcali VFC U19

December közepén vette kezdetét a 2019/2020- as évad Somogy megyei Futsal bajnoksága. Az idei évadban is az U19 korosztályba nevezett a megyéből a legtöbb csapat, szám szerint 27. . . .

A megyei futsal döntőben a Marcali VFC U19

A 2019/2020-as szezonban ismét megrendezésre kerültek a különböző korosztályos futsal tornák. A Marcali VFC csapatai az idei évben is részt vettek a programokon. . . .

Rangos tornán győzött a Marcali U13-as focicsapat!

2020.01.18.án Szombathelyen szerepelt a Marcali VFC U13-as csapata, az Illés Akadémia és a Lurkó FC közös rendezésű teremtornáján. A Marcali fiúk öt mérkőzésből öt győzelmet aratva . . .

Sportbál Marcaliban

Január 11-én este rendezte meg a Marcali Városi Futball Club a hagyományos Sport Bálját, a Sport utcában. . . .

I. Bene Ferenc emléktorna

A Bene család és a Marcali VFC szervezésében, december 14-én, szombaton megrendezésre került az I. Bene Ferenc emléktorna, melynek a Kiss László Városi Sportcsarnok adott otthont. . . .

Téli teremtorna Hévíz

Vasárnap Hévízen járt a Marcali VFC U13-as csapata egy nívós meghívásos tornán. Több, kiemelt utánpótlás bajnokságban szereplő csapat ( Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia Kaposvár, . . .

A záró fordulóban is pontokkal gyarapodtunk

A megyei bajnokság utolsó fordulójában Barcsra utaztak csapataink. Kellemetlen időjárás mellett, rossz minőségű pályán az ifi ismét több gólos győzelmet aratott. Ami a felnőtt . . .

Nyolc gól a Tabnak

A Somogy Megyei Labdarúgó-bajnokság U16 Észak csoportjában, a Marcali VFC csapata a Tabot fogadta ma délelőtt a Kozma Andor utcában. Félidőben 6 góllal vezettünk a végén 8 góllal . . .

Hét gól a Tabnak

A Somogy Megyei Labdarúgó-bajnokság U19 korcsoportjában ma a Tab volt a vendége a Marcali VFC korosztályos csapatának. Három gól esett az első félidőben és további 4 a másodikban. . . .

Nagy arányú győzelmek hétvégéje

Az u16 után, az ifi és a felnőtt labdarúgó csapataink is nagy arányú győzelmet arattak a Marcaliban vendégeskedő Tab ellen. . . .